MInhu Oud (Fusion Gaharu)

MInhu Oud (Fusion Gaharu)

Mencari PERFUME HALAL & Mesra Solat?

Wangian Fusion Mix Oud (Gaharu) + Brand Antarabangsa (Pati Asli)


Mencari yang HALAL itu adalah WAJIB sebab:-

  • Banyak perfume dipasaran diragui dari segi kebersihan bahan-bahan yang digunakan
  • Banyak yang tidak menepati piawaian microb & kandungan nya ada bahan-bahan merbahaya
  • Claim aje halal tapi tidak mempunyai sijil HALAL yang SAH
  • Melibatkan kesucian & kebersihan diri
  • Melibatkan sah atau tidak ibadah seseorang
  • Melibatkan keberkatan hidup bagi seorang mukmin yang sejati

Perfume HALAL Pertama Di Malaysia yang akan sama KUALITI dengan

JENAMA ANTARBANGSA yang anda dah ada tuuu..

Memperkenalkan Minhu OUD..!!!

“Suci, segar berkekalan…..”



Keluaran siri campuran Oud ini menampilkan keunikan wangian “fusion” yang pasti menarik personaliti yang mahukan kelainan daripada produk yang berada di pasaran sekarang nie..

Pasti nya satu kelaianan yang akan mencetuskan kenyakinan serta sensasi yang luar biasa bagi pemakai wangian Oud series ini.

Gabungan Oud serta wangian jenama yang terkenal sememangnye akan menampilkan kelainan yang pasti akan membuat orang disebelah anda tertanya-tanya???


Oud tu apa eh?

Oud adalah nama lain bagi GaharuAgarwood atau Sandalwood

APA KELEBIHAN MINHU OUD NIE?

a. Wangian pertama yang berasaskan gaharu di Malaysia

b. Mesra Solat (Halal)

c. Mengandungi bahan daripada pokok Patchouli yang merupakan agen anti nyamuk.

d. Mengandungi Vitamin C

e. Tahan sehingga 12 jam (Spray di pakaian)

f. Berkualiti tinggi

g. Pati asli khas daripada UK

h. Pati 100% sama dengan jenama antarabangsa


ADA LAGI!!! BUKAN SAJE HALAL TAPI..

*Kesemua bahan kandungan & ujian klinikal telah disahkan oleh “Melaka Biotechnology Corporation”:-


  • Tidak mengandungi DNA Pig (Pork Origin Identification)
  • Aerobic Microbial Count (< 10)
  • Yeas & Mould Count (< 10)
  • Salmonella in 10g - Absent
  • coli in 1g - Absent
  • Staphylococcus in 1g - Absent
  • Pseudomonas in 1g - Absent
  • Candida albicans in 1g - Absent
  • Lead, Arcenic, Cadmium & Antimony - Not Detected



     


Oud - Raudah

  • Alami sensasi kerohanian yang menenangkan, nyaman, fokus & berprivasi
  • Dengan Sijil Halal Jakim - Solat lah anda mencari khusyuk tanpa was-was


Oud - 1 Million

  • Direka khas untuk lelaki
  • Bau yang segar, bertenaga & sentiasa aktif
  • Untuk jejaka tampan, sasa & menawan


Oud - Bombshell

  • Direka khas untuk wanita berkerjaya
  • Luaran menampakkan keyakinan diri, tegas & eksklusif
  • Disebaliknya dirasakan kelembutan, kejelitaan & kecantikan

Oud - Flora

  • Alami kegirangan flora yang warna-warni
  • Sensai flora yang manis & lembut
  • Peneman yang menenangkan &  mengembirakan

Oud - Ralph

  • Bau yang lebih lembut
  • Kehadirannya tidak terlalu dominan tetapi tetap dirasai oleh orang sekeliling
  • Kamanisannya pencetus kegirangan, kebahagian dan keghairahan


Dari pengalaman ramai pengguna perfume ni, sangat Memuaskan!

arrow

SETANDING Dengan Jenama ANTARABANGSA, Unik &  Tahan LAMA


Berapakah Kos Untuk Dapatkan Minhu Oud Nie?

Bayangkan harga 1kg Oud/Gaharu di pasaran yang mencapai hingga puluhan ribu RINGGIT

1 Tule yang lebih kurang 5ml pati jugak boleh anda beli dengan harga RM1,000 - RM3,000


TAPI

Harga Minu Oud ni Untuk 1 botol 30ml

KINI HANYA


RM69SAHAJA


NAK MURAH LAGI..?




BOLEH...!!


Korang mesti anak yang kenang budi & nak hadiahkan kat isteri/suami, ibu/ayah , ibu/ayah mertua tersayang kan?


KINI OFFER!!!

RM65 (2 unit keatas)
  • Tawaran terhad kepada 100 orang sahaja
  • Promosi ni akan tamat bila-bila masa aje & link ni akan ditutup
  • Isi borang di bawah SEKARANG JUGAK!!


Disclaimer: "Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini"


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Oud Raudah
Oud 1 Million
Oud Ralph
Oud Bombshell
Oud Flora
JUMLAH

Kos Penghantaran

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)