Perfume Minyak Wangi Lelaki Gaharu Oud Halal EDP Tahan Lama

ANDA MENCARI MINYAK WANGI PERFUME GAHARU / OUD MODEN, TAHAN LAMA 12 JAM, EKSKLUSIF NO 1 TERBAIK DI MALAYSIA?




Tahukan anda?

Banyak perfume kat dalam pasaran di ragui dari segi kesucian bahan yang diorang guna. Banyak yang tak tepati piawai & ada bahan merbahaya.

Pernah dengar wangian membunuh?

Ye jangan tak tau…ada banyak bahan yang beracun yang diorang campur dalam minyak wangi perfume tu.


Contoh bahan beracun:-

1. Plumbum

2. Merkuri

3. Arsenik

4. Metanol


Ada yang claim “halal” tapi tak de pun sijil HALAL yang SAH sebenarnya.

Ini dah masuk bab kesucian & dia libat kan sah atau tak ibadah seseorang .

Yang lagi berat sebab berkait pulak dengan keberkatan hidup seorang mukmin yang sejati


Memperkenalkan….!

Perfume Gaharu Oud EDP (Spray) HALAL Pertama Di Malaysia……. Minhu OUD..!!!

“Suci, segar berkekalan…..”


Jika anda personaliti yang mahukan kelainan daripada produk yang berada di pasaran sekarang nie.. Minhu Oud Gaharu ini lah yang anda cari selama ini..

Mnhu Oud Gaharu ni eksklusif & moden dalam bentuk EDP (Eu de Parfum - Spray)


Minhu Oud Gaharu series ni akan mencetuskan kenyakinan serta sensasi yang luar biasa bagi si pemakai & orang sekeliling..

Anda akan rasai bauan mewah & eksklusif seperti golongan elit di Timur Tengah, unik jarang ditemui tetapi ada daya tarikan yang menawan…

…….yang pasti Minhu Oud Gaharu series nia akan buat orang sebelah anda tertanya-tanya, bau siapa yang sedap ni???


APA KELEBIHAN MINHU OUD GAHARU NIE?

a. Wangian eksklusif moden EDP (spray) yang berasaskan gaharu Pertama di Malaysia

b. Mesra Solat (Halal) (Sijil Halal Jakim: 1 1113-01-2015, MS 2200 Part2: 2012)

c. Mengandungi bahan daripada pokok Patchouli yang merupakan agen anti nyamuk.

d. Mengandungi Vitamin C

e. Tahan sehingga 12 jam (Spray di pakaian)

f. Berkualiti tinggi

g. Pati asli khas daripada UK

h. Pati 100% sama dengan jenama antarabangsa





Ada Lagi!!! Minbu Oud Gaharu Ni Bukan Saje Halal Tapi..


*Kesemua bahan kandungan & ujian klinikal telah disahkan oleh “Melaka Biotechnology Corporation”:-


Tidak mengandungi DNA Pig (Pork Origin Identification)

Aerobic Microbial Count (< 10)

Yeas & Mould Count (< 10)

Salmonella in 10g - Absent

coli in 1g - Absent

Staphylococcus in 1g - Absent

Pseudomonas in 1g - Absent

Candida albicans in 1g - Absent

Lead, Arcenic, Cadmium & Antimony - Not Detected


Pilihan Minhu Oud Gaharu Series:-




1. Oud - Raudah

  • Alami sensasi kerohanian yang menenangkan, nyaman, fokus & berprivasi
  • Kerinduan Raudah di Masjid Nabawi pasti terasa di hati
  • Dengan Sijil Halal Jakim - Solat lah anda mencari khusyuk tanpa was-was



2. Oud Wood - Tom Ford (International Brand)

  • Direka khas untuk lelaki
  • Alami sensasi lelaki sejati & berkeyakinan tinggi
  • Menawan, mewah, eksklusif, sentiasa bertenaga & bersedia
  • Dengan Sijil Halal Jakim - Solat lah anda mencari khusyuk tanpa was-was




Dari pengalaman ramai pengguna perfume ni, sangat Memuaskan!

arrow

SETANDING Dengan Jenama ANTARABANGSA, Unik &  Tahan LAMA


Berapakah Kos Untuk Dapatkan Minhu Oud Nie?

Bayangkan harga 1kg Oud/Gaharu di pasaran yang mencapai hingga puluhan ribu RINGGIT

1 Tule yang lebih kurang 5ml pati jugak boleh anda beli dengan harga RM1,000 - RM3,000


TAPI

Harga Minu Oud ni Untuk 1 botol 30ml

KINI HANYA


RM69SAHAJA


NAK MURAH LAGI..?




BOLEH...!!


KINI OFFER!!!

RM65 (2 unit keatas)
  • Tawaran terhad kepada 100 orang sahaja
  • Promosi ni akan tamat bila-bila masa aje & link ni akan ditutup


  • Isi borang di bawah SEKARANG JUGAK!!
  • Atau boleh Whatsapp / Call 019-3265656


Disclaimer: "Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini"


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Oud Raudah
Oud Wood Tom Ford
JUMLAH

Kos Penghantaran

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)